Ga naar de inhoud
Avondvierdaagse 2023 - Ultieme Snoep Traktatie Voor Kinderen
Home - Oma’s Leeshoekje - Avondvierdaagse 2024: Ontdek De Ultieme Snoep Traktatie Voor Je Kinderen!

Avondvierdaagse 2024: Ontdek De Ultieme Snoep Traktatie Voor Je Kinderen!

Ouders, houd je vast, want de Avondvierdaagse van 2023 staat om de hoek en we kunnen niet wachten om jullie kinderen te zien stralen! Dit jaar wordt het weer een buitengewone wandelervaring voor basisschoolkinderen uit o.a. Groningen, Utrecht, Gelderland, Drenthe en Friesland. Dus, zet je goede beentje voor en bereid je voor op vier avonden vol gezelligheid, vrolijke liedjes en onvergetelijke herinneringen!

De routes van de avondvierdaagse worden elk jaar door de organisaties met zorg samengesteld, zodat jullie kleintjes kunnen genieten van de prachtigste omgevingen. Of het nu gaat om het verkennen van het weelderige groen in Groningen, het ontdekken van de pittoreske straatjes in Utrecht, het bewandelen van sprookjesachtige bospaden in Gelderland, het ervaren van rust en ruimte in Drenthe, of het bewonderen van de weidse uitzichten in Friesland; elke avond brengt een nieuw avontuur dat jullie kinderen zal betoveren!

Avondvierdaagse Snoep Kado voor Groot en Klein!

Maar wat is een avondvierdaagse zonder een geweldige beloning aan het einde? Bij Snoepje van Oma hebben we speciaal voor jullie de ultieme traktatie: het Snoep Cadeau Voor Avondvierdaagse. Deze feestelijk versierde koker zit boordevol nostalgische snoepjes waar jullie kinderen dol op zullen zijn. Van betoverende Toverballen tot verrukkelijke Griotten, van Framboosjes tot Tum Tum, en van Schoolkrijtjes tot smakelijke Boterwafeltjes en kleurrijke Regenboogstokjes; het is een waar snoepfestijn dat perfect past bij de feestelijke sfeer van de avondvierdaagse!

Dus, beste ouders, maak je klaar om te genieten van een onvergetelijke tijd vol vriendschap, sportiviteit en de heerlijke lekkernijen van Snoepje van Oma. Dit wordt een periode om te koesteren, waarin jullie kinderen prachtige herinneringen zullen creëren en delen. Wij wensen alle wandelaars heel veel succes en plezier tijdens dit adembenemende evenement!