Ga naar de inhoud

Welkom bij Snoepje van Oma, de plek waar snoep van vroeger tot leven komt en nieuwe herinneringen worden gemaakt. Onze heerlijke selectie van nostalgische snoepjes zorgt voor een smakelijke reis terug in de tijd.

We weten dat er niets beter is dan herinneringen delen met de mensen van wie je houdt, en dat is precies waarom we Snoepje van Oma hebben opgericht. We willen je de kans geven om samen met vrienden en familie te genieten van de lekkerste snoepjes uit jouw jeugd en samen nieuwe herinneringen te maken.

Ons assortiment bevat een breed scala aan snoepjes van vroeger, van zuurtjes en schepsnoep tot aan toffees en lolly’s. Elk snoepje heeft zijn eigen unieke smaak en verhaal dat je terugvoert naar de goede oude tijd.

Of je nu oude herinneringen wilt herbeleven of nieuwe wilt maken, bij Snoepje van Oma ben je aan het juiste adres. Ons snoep is niet alleen lekker, het is ook een geweldige manier om te verbinden met elkaar en de tijd even stil te zetten.

Bekijk gauw ons assortiment en bestel jouw favoriete snoep van vroeger. Wij beloven je een smakelijke reis terug in de tijd, en wie weet welke nieuwe herinneringen je zult maken!

Snoepje van Oma is ontstaan uit de herinneringen van vroeger.

Ik denk vaak terug aan de tijd waarin mijn oma me als kleinkind enorm heeft verwend. Samen met lekkere snoepjes zoals zwart-witjes, kokindjes en Engelse drop praatten we urenlang over hoe het op school ging en wat ik nog meer deed. Mijn oma luisterde aandachtig terwijl ze zelf genoot van de snoepjes die ze onder het mom van “voor de kleinkinderen” had gekocht.

Helaas is mijn lieve oma niet meer onder ons en mis ik haar ontzettend. Toch koester ik juist nu de herinneringen aan onze tijd samen en vind ik ze belangrijk voor later. Uit liefde voor mijn oma, haar liefde voor mij en de vele herinneringen die we hebben gedeeld, is Snoepje van Oma ontstaan.

"Het snoepje van vroeger, met de herinnering van nu’’

Mijn wens is om door middel van mijn verhaal en mijn snoepjes ook bij jou mooie herinneringen op te roepen. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en kan niet wachten om het te lezen. Iedereen verdient mooie herinneringen en het is prachtig om dit te kunnen combineren met een klein gebaar, zoals een snoepje.

Elk snoepje heeft zijn eigen verhaal, maar bij Snoepje van Oma komen al deze herinneringen tot leven.

Liefs,
Bianca