Meteen naar de inhoud

Snoepje van Oma

Snoepje van Oma is ontstaan uit de herinneringen van vroeger.

Ik denk vaak terug aan de tijd dat oma mij als kleinkind enorm in de watten heeft gelegd. Samen met lekkere snoepjes als de zwart-witjes, kokindjes en Engelse drop praatte wij uren lang over hoe het ging op school en wat ik nog meer aan het doen was. Mijn oma luisterde aandachtig terwijl ze ondertussen zelf heerlijk aan het snoepen was welke zijn onder het mom “voor de kleinkinderen” had gekocht.

Inmiddels is mijn lieve oma niet meer onder ons en mis ik haar verschrikkelijk erg. Toch heeft mijn tijd met mijn oma ervoor gezorgd dat ik juist nu de herinneringen van vroeger koester en belangrijk vind voor later. Uit de liefde voor mijn oma, haar liefde voor mij en de vele herinneringen die wij samen hebben gedeeld is Snoepje van Oma ontstaan.

"Het snoepje van vroeger, met de herinnering van nu’’

Mijn wens is dat ik door middel van mijn verhaal en mijn snoepjes jou ook opnieuw herinneringen kan laten herleven. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en kan niet wachten om ze te lezen. Iedereen verdient een prachtige herinnering en hoe mooi is het om dit met een klein gebaar als een snoepje te combineren met allemaal prachtige herinneringen.

Elk snoepje heeft zijn eigen verhaal maar alle herinneringen komen tot leven bij Snoepje van Oma.

Liefs,
Bianca