Ga naar de inhoud

Fudge Vanille

Oorspronkelijke prijs was: €3,25.Huidige prijs is: €2,75.

Ambachtelijke fudge met een vleugje vanille. Fudge is eenvoudig, maar de moeilijkheid zit hem in het zorgvuldig kiezen van de beste ingrediënten en die zorgvuldigheid proef je.
Oma kan zich hier helemaal misselijk eten in deze fudge. Laat Opa maar niet horen dat er fudge in huis is want Opa heeft echt niet de kans om de fudge te eten hi-hi…
Fudge valt eigenlijk niet onder de Oud-Hollandse snoepjes, maar is eigenlijk afkomstig uit Amerika. Alhoewel vele denken dat het uit Engeland komt. Fudge is per toeval ontdekt tijdens een kookles omdat het eigenlijk de bedoeling was om toffee te maken. Dat noemen we nog eens een oepsie, die helemaal niet erg is!

Wist je dat fudge een prima geschenk is voor jong en oud?! 

14 op voorraad

Beschrijving

Ambachtelijke fudge met een vleugje vanille. Fudge is eenvoudig, maar de moeilijkheid zit hem in het zorgvuldig kiezen van de beste ingrediënten en die zorgvuldigheid proef je. Oma kan zich hier helemaal misselijk eten in deze fudge. Laat Opa maar niet horen dat er fudge in huis is want Opa heeft echt niet de kans om de fudge te eten hihi…

Fudge valt eigenlijk niet onder de oud-Hollandse snoepjes, maar is eigenlijk afkomstig uit Amerika. Alhoewel vele denken dat het uit Engeland komt. Fudge is per toeval ontdekt tijdens een kookles omdat het eigenlijk de bedoeling was om toffee te maken. Dat noemen we nog eens een ‘oepsie’, die helemaal niet erg is!

De inhoud van het zakje is 250 gram. 
Ben je dol op deze snoepjes?! Bestel dan 2x 250 gram en geniet dubbel van de smaakbeleving!

Extra informatie

Aantal gram

Ingrediënten & Voedingswaarde

Ingrediënten:
suiker, glucosestroop, plantaardige vetten (palm, kokos), water, magere melkpoeder
zout, emulgator (sojalecithine), natuurlijke aroma’s, vanille extract.

Voedingswaarde:
Per 100 gram
Energie (kJ): 1776 kJ
Energie (kcal): 422 kcal
Koolhydraten: 74 gram
waarvan suikers: 68 gram
Eitwitten: 2,1 gram
Vet: 13 gram
Zout: 0,62 gram