Ga naar de inhoud

Muntdrop

Oorspronkelijke prijs was: €3,25.Huidige prijs is: €2,75.

WAUW, je wilt niet weten hoe blij Oma is met deze aanwinst in haar winkeltje! Muntdrop, een lievelingetje als je het Oma vraagt en niet alleen omdat ze dol is op drop maar ook omdat deze heerlijke muntdrop suikervrij is. Het verschil proef je gewoon niet. Nieuwsgierig? Dat begrijpt Oma als de beste, deze mag niet ontbreken in de snoeppot. De muntdrop is niet van Klene maar van de Bron. De Bron staat namelijk bekend om de suikervrije lekkernijen en de fantastische smaakbeleving! Wist je dat dit product ook kan kiezen voor de dropschaal? Neem hiervoor gerust contact met ons op!

Belangrijk! Teveel snoepen van deze muntendrop kan een laxerend effect geven. Dus, geniet met mate!

9 op voorraad

Beschrijving

WAUW, je wilt niet weten hoe blij Oma is met deze aanwinst in haar winkeltje! Muntdrop, een lievelingetje als je het Oma vraagt en niet alleen omdat ze dol is op drop maar ook omdat deze heerlijke muntdrop suikervrij is. Het verschil proef je gewoon niet.

Nieuwsgierig? Dat begrijpt Oma als de beste, deze mag niet ontbreken in de snoeppot. De muntdrop is niet van Klene maar van de Bron. De Bron staat namelijk bekend om de suikervrije lekkernijen en de fantastische smaakbeleving! Wist je dat dit product ook kan kiezen voor de dropschaal? Neem hiervoor gerust contact met ons op!

Belangrijk! Teveel snoepen van deze muntendrop kan een laxerend effect geven. Dus, geniet met mate!

Extra informatie

Aantal gram