Ga naar de inhoud
Black Friday, Cyber Monday
Home - Oma’s Leeshoekje - Black Friday, Cyber Monday & Oma

Black Friday, Cyber Monday & Oma

Black Friday en Cyber Monday staat toch wel bekent om de gillende, rennende personen. Je hebt vast de filmpjes wel eens voorbij zien komen.
De enorme hype periode overgevlogen vanuit Amerika, zo richting Europa… En of we hier blij mee zijn?! De meeste zullen volmondig ja zeggen, volkomen te begrijpen hoor! Want eerlijk is eerlijk, wat gaan we enorm goed op de massale kortingen op de verschillende websites en in fysieke winkels.

Kan Oma het wel bijhouden?

Of Oma al deze dagen bijhouden, dat is een goede vraag. Ze heeft wel eens haar IPad erbij gepakt om ook te kijken naar de beste koopjes die er te verkrijgen zijn. Alleen weet zij van alle actie mailtjes tot aan diverse pop-ups van websites niet meer waar ze moeten kijken, herken jij jezelf hierin? Of is Oma de enige die dit ervaart?! Dat is misschien ook wel de reden dat Oma nu pas besluit om hierover iets te plaatsen. Omdat het anders niet meer te overzien is welke speciale aanbiedingen er liggen te wachten voor je.

Cyber Oma-day

Om geheel in stemming te blijven van alle geweldige smaakmakende reclame, introduceert deze hippie Oma ‘Cyber-Oma-day’. Ze heeft altijd al haar eigen dag hiervan willen maken. Dus noteer deze dag maar even structureel in je agenda, 30 november. Op deze dag gaat Oma even flink stunten in haar winkel.
Alleen op deze dag heb je maar liefst 40% korting!! Dus wacht niet te lang met het scoren van je favorieten snoepjes! En neem snel hier een kijkje.
Als kortingscode gebruik je tijdens het afrekenen ‘Cyber-Oma2022’

Geef een reactie