Ga naar de inhoud
Kerst 2022
Home - Oma’s Leeshoekje - Kerst 2022 Komt Eraan!

Kerst 2022 Komt Eraan!

Oh-oh het is weer zover! De december maand is in volle gang en dat betekent na Sinterklaas, totale focus naar Kerst toe om vervolgens richting het nieuwe jaar te gaan. Het begint steeds eerder. Het optuigen van de kerstboom, lichtjes buiten ophangen, alle versieringen weer in huis neerzetten. Heb jij er ook zoveel lol aan? Aan de voorbereidingen van kerst?! Of zet je toevallig de kerstboom opgetuigd in de schuur en haal je de kerstboom opgetuigd en al uit de schuur?!
Oma geniet ontzettend van haar rondje bij Intratuin als daar alle versieringen tentoon worden gesteld. GENIETEN!

Kerst 2022 met Oma

Kerst met Oma, daar mag natuurlijk aan niets ontbreken. Al moet ze toegeven dat ze erg laat is met het ophangen van haar kerstverlichting buiten…
Met de kerstmuziek zit het anders wel goed, daar begint ze in november al mee van Mariah Carey tot aan Michael Buble, alles komt voorbij! Vind je dit té vroeg?! Of kan het jou ook niet vroeg genoeg zijn?
Gezellig de kaarsjes aan, onder een plaidje met een lekkere kop koffie of thee. Oma vindt het heerlijk! Natuurlijk mogen de kaneelstokjes in deze periode niet ontbreken!

Kerstcadeau’s…

Kerstcadeau’s, dat is altijd wel een struikblok voor vele en vooral in deze dure tijden met de hoge kosten aan gas.. Oma begrijpt het helemaal, maar ze zeggen niet voor niets, een kinderhand is gauw gevuld! Daarom helpt Snoepje van Oma haar steentje hieraan bij.

Vanaf dinsdag 13 december 2022 tot en met 23 december 2022 krijg je maar liefst 10% korting op jouw bestelling! Het enige wat je hoeft te doen is de kortingscode: kerst2022 te gebruiken!
p.s. alleen bij een bestelling boven de €10,-!

Namens Snoepje van Oma, hele fijne feestdagen en een gezond 2023!

Geef een reactie