Ga naar de inhoud
Dierendag
Home - Oma’s Leeshoekje - Dierendag

Dierendag

Dinsdag 4 oktober, vergeet deze datum niet. Op deze dag is het namelijk dierendag en Oma denkt niet dat jouw trouwe diertje en kan waarderen als je hem of haar vergeet. Zoals dat wij iets lekkers op z’n tijd heel goed kunnen waarderen kunnen onze trouwe diertjes dit ook enorm waarderen. Of is het voor jouw huisdier elke dag dieren dag?! Dan heeft hij of zij enorm mazzel met jou!

Oma en haar trouwe beestje

Oma vindt dieren erg fijn gezelschap. Wanneer Opa weer op pad is gestuurd voor een boodschap kan ze haar trouwe viervoeter alle aandacht geven die zij nodig heeft. En soms, heel soms, verdwijnen er misschien nét iets te veel snoepjes in het mondje.. Dan kan Opa de volgende dag weer de hort op, behalve als het hondenweer is hoor.. Dan besteld Opa ook een voorraad snoepjes voor de hond online, met behulp zijn van kleinzoon.
Opa is altijd de gene die Oma’s hondje aan het lijntje meeneemt wanneer Oma druk bezig is in haar winkeltje. Want voor de mens, is het elke dag een bijzondere dag vooral als de snoepjes van Oma worden geleverd.

Heb jij al iets voor jouw huisdier?

Lees je deze blog en heb je nog niets? Oepsie… maar wees gerust, loop dan nog even snel naar de plaatselijke dierenwinkel om je beestje niet te vergeten. Maar weet je diertje niet welke dag het is? Dan kan je gerust nog even langs de winkel… hi-hi, niet verder vertellen hé?!

Geef een reactie