Ga naar de inhoud
Home - Oma’s Leeshoekje - Trouwseizoen is gestart!

Trouwseizoen is gestart!

De lente is begonnen voor de geliefde stellen, een perfect moment om dé datum te prikken.
En dan hebben we het niet over een dagje naar een pretpark, een middagje naar het museum of een avondje naar de bioscoop.
Nee, de geliefde stellen kiezen een datum om de dag van hun leven te vieren samen met de familie, vrienden en collega’s die ze lief hebben.

De dag begint met het officiële gedeelte waarna het eerste lekkers al staat te wachten, de taart. Gevolgd door borrel met wederom weer hapjes, na de borrel het diner met als klap op de ‘taart’ het dessert. De gehele dag vloeit het van etenswaren. Na het feest staat daarom ook een klein geschenkje met de favoriete snoepjes van het bruidspaar. Tegenwoordig zijn er zelfs snoeptafels met de lekkerste snoepjes van vroeger en nu, donutwanden en niet te vergeten de veelbelovende snoepcadeaus te verkrijgen om de dag helemaal compleet te maken!

Oma, hoe was dit bij u?!
De liefde gaat ook door de maag, vooral als het aan de man ligt en vrouwen zijn verzot op zoetigheid en vooral als dit in combinatie met een mooie presentatie gaat. Oma kan nog goed herinneringen dat tijdens haar trouwdag vooral de snoepjes niet mochten ontbreken. Niet alleen omdat Oma hier dol op was, nee Opa kon er ook wat van hoor! Opa en Oma hadden een ‘weg’ met snoepjes bedacht om zo de gasten naar de locatie te lijden. Dit als verrassingselement. Ook om Oma’s favoriete sprookje ‘Hans en Grietje’ na te bootsen. Voor Opa en Oma was het een dag om niet te vergeten!

Wil jij je geliefde ook verrassing zonder dat daar het bekende ja-woord tegenover staat?!
Dat kan zeker hoor! Met het assortiment van Snoepje van Oma is elke bestelling een feest!

Geef een reactie