Ga naar de inhoud
Home - Oma’s Leeshoekje - Secretaressedag 2022

Secretaressedag 2022

21 April is het dag van de secretaresse 2022, en niets meer dan alleen maar lof aan alle secretaresses op deze dag. Het is namelijk niet voor niets dat er een dag speciaal voor alle secretaresses is. Want laten we heel eerlijk wezen; de dames en heren die het beroep uitoefenen verdienen wel een pluim (of in Oma haar geval, een snoepje).


De dames en heren staan paraat wanneer haar manager of leidinggevende het even niet meer ziet zitten. De secretaresse is een echte spin-in-het-web als het gaat om het beheren van de agenda, bezoekers verwelkomen en nog veel meer! Zonder een secretaresse draait werkelijk waar alles in de s(n)oep.

Binnen bedrijven zijn er ook andere medewerkers die op deze dag heus niet vergeten mogen worden. Wat dacht je van office-managers? Sommige bedrijven of managers hebben namelijk geen secretaresse en dan is toch écht de office-manager die alle organisatorische zaken op orde houdt. Oh oh, ooit stil gestaan wat er zou kunnen gebeuren? Oma wil hier absoluut niet aan denken!

Snel maar eens wat in huis halen om de dames en heren in het zonnetje te zetten!

Oma wil graag op deze dag haar geliefde ‘hulpjes’ in het zonnetje zetten. Haar kleinkinderen zorgen namelijk met veel liefde voor haar winkeltje wanneer zij buiten de deur is, bijvoorbeeld een potje klaverjassen met haar vriendinnen. Dit jaar beschouwd Oma haar kleinkinderen als secretaresses, ze heeft zelfs de bedankjes al klaar staan. Je mag drie keer raden waar oma deze vandaan heeft… hi-hi-hi.

Wist je dat Snoepje van Oma ook op verzoek speciale cadeautjes verpakt?
Hiervoor hoef je alleen maar een opmerking te plaatsen, en aangeven om welk cadeautje het gaat. Zo gemakkelijk kan het zijn en voor de ontvanger een groot gebaar!

Geef een reactie