Ga naar de inhoud
Home - Oma’s Leeshoekje - Welkom thuis oma!

Welkom thuis oma!

Welkom thuis Oma! De zomervakantie zit er namelijk voor haar weer op! Tijd om weer aan de slag te gaan met haar online winkeltje. Mocht je nou denken dat Oma alleen bezig is geweest met op haar stoel zitten en rond te turen, dan heb je het mis! Nou, maak je vooral niet ongerust hoor. Oma heeft ook zeker wel genoten van haar 3 weken vakantie maar in haar achterhoofd kan zij natuurlijk nooit Snoepje van Oma loslaten. Dat komt natuurlijk ook omdat Oma dol is op haar klanten en de verschillende snoepjes die zij heeft.

Wat heeft Oma aan gedacht?!

Oma heeft voornamelijk gedacht aan de toekomst van Snoepje van Oma en hoe zij de wegen wil gaan bewandelen. Het resultaat? Nou, dat kan ze natuurlijk nog niet vertellen maar er zijn zeker leuke ideeën bedacht waar zij zich mee bezig kan houden… Houd daarom de Facebook en Instagram in de gaten!

Blij om thuis te zijn

Blij om thuis te zijn, is zij zeker. Vakantie is leuk, maar inpakken van alle bestellingen kijkt zij ook erg naar uit. Fanatiek als dat zij is, gaat ze dan ook weer aan de slag om alle bestellingen vol liefde in te pakken en te versturen. Wist je trouwens dat Snoepje van Oma van elke bestelling een feest maakt?! Of je nou jarig bent of niet, voor Oma ben je altijd speciaal!

Geef een reactie