Ga naar de inhoud
Home - Oma’s Leeshoekje - Intocht van Sinterklaas

Intocht van Sinterklaas

Zaterdag 13 november was het zover. De intocht van Sinterklaas en zijn trouwe Pieten.
Alle kindergezichtjes staan vanaf vandaag weer op scherp. Wat is het toch heerlijk om te zien dat ondanks de huidige pandemie alle kinderen toch kunnen genieten van de komt van de Goedheiligman.
In de stad zag je alle kinderen de Sint met open armen hebben ontvangen. De geschminkte gezichtjes en de Sinterklaas- en Pietenpakjes waren volop aanwezig.  

Tijdens de intocht op TV was het toch nog even spannend of de cadeautjes en de Pieten op tijd in Nederland zouden komen. Gelukkig kan iedereen nu opgelucht ademhalen. Het is gelukt!

Oma weet het nog als de dag van gisteren dat zij als klein meisje bij een intocht aanwezig was. Ze vond het zo spannend en durfde daarom niet te dicht in de buurt te komen van de Goedheiligman. De vrolijke Pieten vond zij gelukkig minder eng ook omdat zij haar natuurlijk wat lekkers gaven.
Oma haar favoriete Sinterklaas traktatie kan zij tot op de dag van vandaag niet laten liggen; de Taai Taai poppen. Wat kan zij hier van genieten! Oma is benieuwd welke traktatie van Sinterklaas jou het meeste is bijgebleven en waar je niet vanaf kan blijven.

Laat je het Oma weten in een berichtje?!

Geef een reactie