Ga naar de inhoud
Home - Oma’s Leeshoekje - Valentijnsdag

Valentijnsdag

14 februari, de dag van de liefde. Oma heeft hier niets meer dan lof over wanneer zij terugkijkt naar Valentijnsdag. Toch een dag om je liefje eventjes in de watten te leggen. Op welke manier dan ook.
Een kopje koffie brengen, een extra knuffel, een lief cadeautje of oprechte woorden.
De aanbiedingen voorafgaande worden om je oren gegooid. Maar liefst 3 weken van te voren word je hier al mee geconfronteerd. Of je er nou op zit te wachten of niet.. dat laten we even in het midden.

Opa zorgde altijd voor iets extra’s op deze dag en kon hierdoor niet vroeg genoeg bij de winkel staan voor Oma. Zoals je al wel kan raden zaten haar favoriete snoepjes hier zeker tussen. Engels drop, Heksendrop maar ook de vanille schuimblokken ontbraken hier niet aan. Het terugkijken op Valentijnsdag heeft Oma aan het denken gezet. Wat nou als er een uniek pakketje komt, waarin jijzelf de snoepjes mag uitkiezen dan maak ik hier wat speciaals van. En zo is het Valentijnspakket van Oma bedacht. Liefde voor snoepjes, het delen met elkaar en elkaar even extra aandacht geven. Dé ingrediënten om Valentijnsdag speciaal te maken.

Verdient jouw liefde, beste vriend of vriendin of iemand die je dierbaar is op deze dag in het zonnetje?! Het unieke pakket van Oma zorgt voor een glimlach op ieder zijn gezicht!

Klik hier om het pakket te bestellen, voordat je het weet is het pakket niet meer te leveren.

Alle pakketten worden op vrijdag 11 februari verzonden zodat deze op tijd binnen is voor dé speciale dag.

Geef een reactie