Ga naar de inhoud
Vakantie
Home - Oma’s Leeshoekje - Vakantie van Oma

Vakantie van Oma

Oma’s vakantie staat al bijna voor de deur. Je zou denken dat haar voorkeur uitgaat buiten het hoogseizoen zodat ze in alle rust kan bijkomen. Aangezien het hoogseizoen altijd erg druk is. Maar niets in minder waar!
Oma houdt van levendigheid, op deze manier blijft zij goed in haar koppie zodat ze de rest van het jaar, heerlijk kan genieten van haar eigen winkeltje.

De vakantie van Oma

Oma hoeft niet ver weg om te kunnen genieten van haar vakantie. De ultieme vakantie van Oma is in Nederland maar ze blijft écht niet op één plek hangen hoor! Ze vindt het leuk om elke keer weer wat anders te zien vooral als het om plaatjes in de omgeving gaat, ze neemt dan graag even de benen om te kijken wat er allemaal te beleven is.

Oma is ook benieuwd waar jij het liefst op vakantie gaat en laat daarom een berichtje achter onder deze post!
Misschien breng je Oma nog op ideeën!

P.s. er komt een hele leuke actie aan. Houdt onze Facebook & Instagram goed in de gaten! Hiermee kan je namelijk een cadeaubon winnen t.w.v. €10,- en laten we eerlijk zijn, wie wil dat nou niet?!

En Snoepje van Oma dan?

Nou lieverds, Snoepje van Oma heeft een hele leuke zomeraanbieding tijdens Oma haar afwezigheid.
In de periode van 29 juli tot en met 19 augustus 2022. Krijg je maar liefst 20% korting op jouw bestelling!
Dit betekent wel dat je even op je bestelling moet wachten…
Alle bestellingen worden namelijk na deze datum ingepakt, maar niet getreurd. Oma heeft dan weer volle energie om de bestellingen in te pakken.
Hierdoor ontvang je de bestelling op dinsdag 23 of woensdag 24 augustus 2022.

Geef een reactie