Ga naar de inhoud
Home - Oma’s Leeshoekje - Zomervakantie 2022

Zomervakantie 2022

YES! Het is bijna zo ver, de zomervakantie van 2022 gaat bijna van start! Regio Noord heeft vanaf 16 juli zomervakantie, wat héérlijk zeg! Midden heeft inmiddels al zomervakantie (vanaf 9 juli) en het Zuiden is vanaf 23 augustus aan de beurt. Geen zorgen lieverds uit het zuiden, jullie vakantie loopt natuurlijk nog even door, wanneer Noord en Midden alweer in de schoolbanken zitten.

Hoe ziet de zomervakantie 2022 eruit?

Voor vele is het misschien nog even spannend of zij met het vliegtuig weg mogen door alle perikelen op de luchthavens. Het is toch wat hé?! Oma snapt wel dat het als een teleurstelling kan zijn als je vakantie zo in duigen kan vallen.. Weet altijd dat het assortiment van Snoepje van Oma je misschien even kunnen troosten.
En gaan jullie met de auto op vakantie, dan mogen de snoepjes natuurlijk niet ontbreken, maar let op, vergeet niet de snoepjes op tijd te bestellen….

Vakantie van Oma

Al het harde werken aan haar winkeltje zorgt er toch wel voor dat Oma ook eventjes erop uit gaat, dat kunnen jullie wellicht wel begrijpen. Oma kan in ieder geval zeggen dat zij niet met het vliegtuig weg zal gaan, dat vind zij zo’n gedoe met haar rollator. Maar om jou als snoeperd tegemoet te komen heeft oma iets leuks voor de zomervakantie…

Houdt daarom onze Facebook & Instagram in de gaten zodat je hiervan op de hoogte ben
t!

Geef een reactie