Ga naar de inhoud
Nationale Opa-en Omadag
Home - Oma’s Leeshoekje - Nationale Opa- en Omadag 2022

Nationale Opa- en Omadag 2022

Nationale Opa- en Omadag is op zaterdag 4 juni 2022. Klinkt dat niet even fijn voor Snoepje van Oma?! Wij vinden van wel! Als het aan Oma ligt, is het een enorme eer dat zij en haar geliefde man ook een dag in het jaar hebben om volledig in het zonnetje te gezet te worden. Naast Vaderdag en Moederdag wordt sinds 2004 Nationale Opa- en Omadag gevierd.

Waarom Nationale Opa- en Omadag?!

Opa’s en Oma’s zijn erg kostbaar in de opvoeding van kinderen. Net als Ooms en Tantes zijn zij net zó belangrijk.
Als de ouders andere verplichtingen hebben bijvoorbeeld; werken of zonder extra ogen even boodschappen doen. Dan zijn de Opa’s en Oma’s als reddende engeltjes. En wedden dat zij dit helemaal niet erg vinden?!
Zowel Opa als Oma vinden het maar wat prettig als de kleinkinderen over de vloer komen. De extra snoepjes vliegen je om de oren net als de liters limonade, die al klaar staan in de koelkast..
Niet alleen de ouders of de kleinkinderen doe je hier een plezier mee. Nee hoor, de gezelligheid in huis kunnen zij echt waarderen. Maar, ze zijn stiekem ook wel blij als de papa’s en mama’s aan het einde van de dag de kinderen weer komen halen. Ach, neem het ze niet kwalijk. Ze zijn ook geen 20 meer..
Oftewel, Opa’s en Oma’s verdienen ook een dag in het jaar om te shinen!

Zet je Opa- en Oma in het zonnetje!


Oma vindt het heerlijk als zij even in het zonnetje wordt gezet.
Denk jij dan ook aan jouw Opa en Oma? De snoepjes van Oma kunnen jou hier bij helpen. Wedden dat het een schot in de roos is?!

Geef een reactie