Ga naar de inhoud
Home - Oma’s Leeshoekje - Vaderdag 2022

Vaderdag 2022

Op zondag 19 juni 2022 is het Vaderdag, de dag des vaders! Een bijzondere dag die geheel in het teken staat voor alle vaders in Nederland. Vaderdag is altijd op de 3de zondag in de maand en wist je dat eerst Moederdag bestond voordat Vaderdag werd geïntroduceerd?! Nou, Oma is het maar wat eens dat deze dag in het leven is geroepen. Hulde aan jouw vader, want eerlijk, vaders hebben het niet altijd makkelijk. Wees daarom op deze dag extra lief voor jouw vader, papa, pap, pappie of welk ander koosnaampje jij voor je vader verzonnen hebt.

De liefde gaat door de maag vooral op Vaderdag

Als mannen ergens bekend om staan, nou dan is het lekker snaaien. Ze zeggen niet voor niets dat de liefde van een man door de maag gaat. Zeker weten dat lekkers jouw vader heel erg gaat waarderen. Oma weet toevallig dat grotendeels mannen hélémaaal los gaan op de snoepjes uit het assortiment.

Maar Oma, wat moet ik nou kiezen?!

Nou, daar kom je alleen maar achter door hééél voorzichtig te vragen welk snoepje geliefd is bij je vader.
Maar kijk je wel uit dat hij niets doorheeft, want vaders zijn zo nieuwsgierig als wat!
Ben je bang dat je vader je doorkrijgt? Stop dan met vragen naar een antwoord en hier geef ik je een aantal overheerlijke tips:
1. Haknougat, och als je het aan Opa vraagt, nou dan heeft hij het water al in zijn mond lopen!
2. Schuimblokken (hiervoor zou je de vraag kunnen stellen: hey pap, vanille of zuur?) Pas wel op dat je verder niets vraagt!
en de laatste welke ik je mee kan geven, Fudge! De zachte vanille blokjes zorgen ervoor dat je vader wel even stil is zodat jij ook stiekem een blokje kan pakken!

Weet je gewoon écht niet welke zijn voorkeur heeft?!
Dan is de cadeaubon van Snoepje van Oma nog een extra tip. Dan kan hijzelf de snoepjes uitkiezen!

Geef een reactie